Ürün Açıklaması

POLYWAY, bitkilerin özellikle çiçek, polen, meyve, çekirdek gibi bölümlerinin ve büyüme noktalarının gelişimini kontrol eden, bitki bünyesine hızla penetre olup iletim sistemine dahil olan ve hızla etki gösteren özel bir üründür. Genel olarak bitkilerde çiçek, döllenme ve kök gelişimi esnasında dış etkenler ile stres koşulları meydana gelir. Bu stres koşulları bitkilerde hayati fonksiyona sahip enzim ve hormon faaliyetlerini yavaşlatır. Bu gibi durumlarda POLYWAY yavaşlayan enzim ve hormon faaliyetlerinin daha hızlı, yeterli çalışmasını sağlayarak büyüme ve gelişmenin hızlı, hem de çiçek ve meyve gelişiminin sağlıklı olmasını sağlar. Özellikle kiraz, narenciye, zeytin gibi meyve tutumunda hassas olan bitkilerde kullanılabilir.

• Meyve tutumunu artırır.

• Meyve sapını güçlendirir.

• Sebzelerde çiçek oluşumu ve maksimum tutum sağlar.

• Yan dal oluşturur.

POLYWAY vejetasyonunun aşırı gittiği dönemlerde ve bitkilerde kullanıldığında gelişmeyi generatif kısımlara yönlendirerek boylanmayı baskı altına alır. POLYWAY damlamadan kullanıldığında yeni kök oluşumunu ve köklerin işlevini arttırır.

Uygulama Şekli

Toprak Uygulaması
Yaprak Uygulaması

Ambalaj Seçenekleri

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) %9
Nitrat Azotu (N) %2
Amonyum Azotu (N) %2,5
Üre Azotu (N) %4,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %11
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %5
Bitki Kullanım Şekli ve Dozu
Narenciye Çiçek döneminde, haziran dökümünden sonra, 100-150cc /100lt. dozunda
Elma, Armut Çiçek başlangıcından itibaren 3-4 uygulama, 150cc-200cc/100lt.
Bağ Çiçek ve ince koruk döneminde 2 uygulama, 250cc/ dekar
Patlıcan, Salatalık, Kabak Çiçeklenme başlangıcından, meyve tutumu ve meyve büyüme dönemlerinden itibaren 4-5 uygulama 150-200cc /100lt.
Domates Çiçeklenme dönemi ile birlikte ve meyve tutumu döneminde 150-200cc /100lt.s
Çilek Çiçek sapları çıkmaya başladığında ve çiçekten hemen önce 150-200cc./100 lt.
Ispanak, Yedikule, Marul Soğuk stresinin yaşandığı 3-4 yapraklı döneminde 1-2 uygulama, 250cc./dekar

Dökümanlar

Bilgi Formu