Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Toplam Azot (N) | %9 |
| Nitrat Azotu (N) | %2 |
| Amonyum Azotu (N) | %2,5 |
| Üre Azotu (N) | %4,5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %11 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %5 |
| Bitki | Kullanım ve Dozu |
|---|---|
| Narenciye | Çiçek döneminde, haziran dökümünden sonra, 100-150cc /100lt. dozunda |
| Elma, Armut | Çiçek başlangıcından itibaren 3-4 uygulama, 150cc-200cc/100lt. |
| Bağ | Çiçek ve ince koruk döneminde 2 uygulama, 250cc/ dekar |
| Patlıcan, Salatalık, Kabak | Çiçeklenme başlangıcından, meyve tutumu ve meyve büyüme dönemlerinden itibaren 4-5 uygulama 150-200cc /100lt. |
| Domates | Çiçeklenme dönemi ile birlikte ve meyve tutumu döneminde 150-200cc /100lt.s |
| Çilek | Çiçek sapları çıkmaya başladığında ve çiçekten hemen önce 150-200cc./100 lt. |
| Ispanak, Yedikule, Marul | Soğuk stresinin yaşandığı 3-4 yapraklı döneminde 1-2 uygulama, 250cc./dekar |