Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Toplam Organik Madde | %50 |
| Organik Karbon (C) | %20 |
| Organik Azot (N) | %8 |
| Serbest Amino Asit Miktarı | %10 |
| pH Aralıgı 5,5 - 7,5 |
| Bitki | Kullanım ve Dozu |
|---|---|
| Sert Çekirdekliler | Döllenmeden renk dönüsümüne kadar, yapraktan 4-5 uygulama, 150-200cc./100lt. |
| Elma, Armut | Çiçek öncesinden meyve büyüyene kadar, yapraktan 3-4 uygulama, 15-200cc./100lt. |
| Bağ | Salkım olusumundan sonra renk dönüsümü öncesine kadar yapraktan 2-3 uygulama, 150-200cc./100lt. |
| Domates, Biber, Patlıcan, Kabakgiller, Patates, Sogan, Çilek, Kavun, Karpuz | Çiçeklenmeden itibaren hasada kadar yapraktan, 2-3 uygulama, 100-150cc./100lt. damlamadan 1lt./da. dozunda çiçeklenme ve hasat döneminde uygulanabilir. |
| Narenciye | Çiçek döneminde, petal yaprakların dökümünde ve haziran dökümünden sonra yapraktan birer uygulama, 100-150cc./100lt. |
| Yapraklı Sebzeler, Süs Bitkileri, Çiçekler | Dikimden sonra, hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 100-150cc./100lt. su dozunda uygulanır. Damlamadan 1lt./da. dozunda çiçeklenme ve hasat döneminde uygulanabilir. |