Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Toplam Organik Madde | 40% |
| Organik Karbon (C) | 15% |
| Organik Azot (N) | 7% |
| Serbest Amino Asit Miktarı | 10% |
| pH aralıgı 5,5 - 7,5 |
| Bitki | Kullanım ve Dozu |
|---|---|
| Narenciye | Haziran dökümünden sonra 10’ar gün arayla yapraktan 2-3 uygulama 200-250gr/100lt. |
| Sert Çekirdekliler | Meyve büyüme döneminde yapraktan 2-3 uygulama 200-250gr /100lt. |
| Bağ | Saçma koruk döneminden hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 200-250gr/100lt. |
| Bugday, Soya, Hububatlar | Basak, tane ve bakla olusum döneminde yapraktan 2-3 uygulama 200-250gr/100lt. |
| Yer Fıstıgı, Patates | Patates yumru büyüme ve fıstıkta iç doldurma dönemlerinde yapraktan 2-3 uygulama 200-150gr/100lt. |
| Domates, Biber, Hıyar, Çilek, Patlıcan, Kavun, Karpuz | Meyve tesekkülünden itibaren hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 22-250gr/100lt. |