Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | %3 |
| Bitki | Kullanım ve Dozu |
|---|---|
| Şeftali, Kayısı, Erik | Döllenmeden sonra ihtiyaca göre yapraktan dekara 150- 200 ml /100lt. su. Hasattan sonra dekara 250 ml/100lt |
| Narenciye, Bağ, Zeytin | Hasattan sonra yaprak dökümüne kadar dekara 150-200 ml/100lt. su. |
| Domates, Patates, Biber, Patlıcan, Kabak, Salatalık, Fasulye | Hasattan sonra yaprak dökümüne kadar dekara 150-200 ml /100lt. su. Meyve döneminde dekara 150 ml /100lt. su |
| Yapraklı Sebzeler | Başlangıç döneminde dekara 80-100 ml/100 lt suya, ihtiyaca göre 2-3 uygulama. |
| Elma, Armut, Kiraz | Hasattan sonra yaprak dökümüne kadar dekara 150-200 ml/100 lt. |
| Kesme Çiçekçilik | Dönem boyu 80-100 ml/ 100lt. suya. Dozlar dekara 100 lt. su olarak verilmiştir. |