Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Tüm meyvelerde ve bitki yapraklarında canlılık ve parlaklık sağlar. Bitki bünyesine alındığında hem fotosentezin dolaylı olarak hızlanmasına, bitkinin fizyolojik olarak rahatlamasına neden olur.
Hücre duvarının mukavemetini arttırarak ürünlerin raf ömrünü uzatır.
Meyvelerdeki uç kısımdaki yumuşamayı engeller.
Protein sentezini dengeler.
Kalsiyum Elementinin Bitkiye Faydaları
Kalsiyum Noksanlığı Belirtileri
Garanti Edilen İçerik | w/w |
---|---|
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %17 |
Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
---|---|
Meyve Bahçeleri (Yapraktan uygulama) | Meyve tutumundan itibaren 10-15 günde bir uygulama 200-300ml /da |
Sebzeler (Yapraktan uygulama) | Meyve tutumundan itibaren 8-10 günde bir uygulama 200-300ml /da |
Yapraklı Sebzeler (Yapraktan uygulama) | Saşırtma 8-10 gün sonrasından itibaren haftada bir uygulama 250-350ml /100lt. |
Çiçekler ve Peyzaj Bitkileri (Yapraktan uygulama) | Sezon boyunca 8-10 günde bir uygulama 250-250ml /100lt damlama |
Meyve Bahçeleri (Damlama) | Meyve tutumu dönemi sonrası 2-3 lt./da |
Sebzeler (Damlama) | Meyve tutumu dönemi sonrası ve meyve büyüme dönemi 2-3 lt./da |
Hububat (Damlama) | 2-3 lt./da |