Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Organik Madde | %21 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %4 |
| Alginik Asit | %1 |
| Maximum EC | 12 dS/m |
| pH Aralığı 8-10 |
| Bitki | Kullanım ve Dozu |
|---|---|
| Narenciye ve Diğer Meyve Ağaçlarında | Çiçeklenme döneminde ve meyve tutumu döneminden sonra 2-3 uygulama 150-200ml/100lt. suya |
| Buğday, Arpa, Çeltik | Kardeşleme döneminde ve çiçeklenme öncesinde birer uygulama 100-150ml./dekara |
| Üzüm | Daneler 5-10mm olduğu dönemde 2-3 uygulama 100-150ml /100lt. suya |
| Mısır, Ayçiçeği, Pamuk, Soya, Yerfıstığı, Patates | Bitkiler 3-5 yaprak olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama 100-150ml/dekara |
| Açık ve Örtü Altı Sebzelerde | Meyve gelişim döneminde 2-3 uygulama 100-150ml./dekara |
| Lahana, Karnabahar, Brokoli | Dikimden sonra bitki gelişmeye başladığı dönemden itibaren 2-3 uygulama 100-150ml./dekara |