Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Tüm Meyve ve Sebze Çeşitlerinde Yaprak uygulaması meyve tutumundan itibaren hasada kadar 100-150 ml/100 L su dozunda 2-3 uygulama yapılması tavsiye edilir.
Garanti Edilen İçerik | w/w |
---|---|
Organik Madde | %50 |
Organik Karbon | %20 |
Organik Azot | %2 |
Suda Çözünür K2O | %2 |
Serbest Amino Asit | %7 |
Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
---|---|
Tüm Açık Tarla Sebze ve Meyve Çeşitlerinde (Özellikle Domates, Biber, Kavun) | Meyve gelişim döneminden itibaren hasada kadar periyodik olarak damlamadan dekara 2 - 4 L dozunda 3-4 uygulama tavsiye edilir. |
Örtü Altında Yetişen Sebze ve Meyve Çeşitlerinde (Domates, biber, kavun, karpuz, çilek) | Meyve tutum döneminden itibaren hasada kadar periyodik olarak 2,5 – 5 L dozunda 2 -3 uygulama tavsiye edilir. |
Sert Çekirdekli Bahçe Bitkilerinde (Elma, Armut, Kayısı, Nektarin, Kiraz) | Hasat Öncesi damlamadan 3 -5 L dozunda 3 – 4 uygulama tavsiye edilir. |
Hububatlarda (Mısır, buğday, Soya, Arpa, Çeltik) | Tane tutum döneminde yapraktan 150 – 200 ml / 100L su dozunda 1 – 2 uygulama tavsiye edilir. |