Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
Narenciye ve Diğer Meyve Ağaçları
Meyvenin büyümeye başladığı dönemden itibaren 2-3 uygulama 150-200ml /100lt.
Dane teşekkülünden hasada kadar olan dönemde 2-3 uygulama 150-200ml /100lt.
Marul, Brokoli, Lahana, Karnabahar
Bitkiler tarlaya şaşırtıldıktan 4-6 hafta sonra başlayarak olgunlaşma dönemine kadar 2 uygulama 100-150ml /100lt.
İlk meyve teşekkülünden olgunlaşmaya kadar geçen dönemde 2-3 uygulama 100-150ml /100lt.
Tarla ve Endüstri Bitkilerinde (Patates, Şeker Pancarı, Pamuk, Ayçiçeği vb.)
Ekim veya şaşırtmadan 4-5 hafta sonrasından hasada kadar 2-3 uygulama 100-150ml /100lt.
Yapraktan, damlama sulama yöntemi ile uygulanabilir.